skargardskonst.blogg.se

Jag älskar att måla, det är mitt sätt att kunna slappna av - att uttrycka mig i färg och form. Oftast blir det skärgårdsmotiv som träder fram på duken eftersom havet och det svenska skärgårdslandskapet betyder så otroligt mycket för mig. Men jag målar mycket annat också. I Maj 2013 hade jag min första utställning som ledde till en till vernissage där jag fick mina allra första tavlor sålda! Därefter har jag fått beställningar och nu har jag bestämt mig för att helt enkelt sälja vid intresse. Jag målar bara i äkta oljefärg. Har börjat testa på akryl men det var inget för mig. Det är själva känslan när man arbetar med olja som jag tycker om, eftersom jag aldrig använder penslar utan bara händerna så är känslan viktig också! Hoppas ni gillar det ni ser!

Beställning redo!

Publicerad 2014-03-24 21:28:44 i Allmänt,

Tre konstnärer är vi, tio tavlor 90x90 natur och djur ska målas! En utmaning för mig o mina vanliga motiv, men de ska bli så himla kul! 


Nervös tjej innan mötet i lördags! 

Tavlorna ska hänga i en stor sal som byggs just nu, Känns så mäktigt. Stort att göra de här.. Men så kul att det jag målar uppskattas till den här nivån. 


Såhär ser det ut där tavlorna ska sitta. Sladdarna som sticker ut ska bli lysen som lyser upp målningarna! 

Kanoners!

Hörs då! 
Heidi 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela